Ελ. Βενιζέλου 116, Χερσόνησος Ηράκλειο, 70014
Καλέστε μας :289-702-4748

ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ

ΑΡΙΑΔΝΗ ΖΕΡΒΑΚΗ

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1994. Είμαι απόφοιτη του 4ου Λυκείου Ηρακλείου. Ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων το 2017. Μετά την κατάκτηση του πτυχίου μου, επέστρεψα στην Κρήτη και δούλεψα δίπλα στον πατέρα μου και τον Αλέξη.

Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οικονομολόγου Α τάξεως. Ανέλαβα την θέση του πατέρα μου, μετά την απώλειά του, και πλέον δίπλα στον Αλέξη, συνεχίζουμε με όρεξη και όραμα για να δώσουμε στο γραφείο μας μια νέα δυναμική βασισμένη στην γνώση και την επαγγελματική κατάρτιση.

Σε αυτό το επάγγελμα απολαμβάνω να επικοινωνώ με τους πελάτες, να ενημερώνομαι και να βρίσκω για εκείνους τις καλύτερες δυνατές λύσεις και συμβουλές.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΡΟΧΑΛΑΚΗΣ

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1971. Αποφοίτησα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Λογιστική. Από το 1996 ασχολούμαι με τη λογιστική-φοροτεχνική και το 1998 ξεκινήσαμε με τον γιώργο Ζερβάκη το γραφείο.

Κατέχω άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος Α τάξεως. Η εικοσάχρονη και πλέον εμπειρία και η άδειάς μου, μου επιτρέπουν να αναλαμβάνω πάσης φύσεως λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες, χωρίς περιορισμό.

Συμμετέχω επίσης στην παράταξη οικονομολόγων της ΔΑΚΕ και έχω ασχοληθεί ενεργά με το θεσμό του Οικονομικού επιμελητηρίου. (Επίσης, συμμετέχω σε διάφορους τοπικούς συλλόγους και οργανωσεις, επιθυμώντας να προάγω τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις εθελοντικές δράσεις.)